четврток, октомври 21, 2021

Битолчани немаат време за губење – во Маврово веднаш се фатија за… ластик и топка (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • eurofarm mavrovo-5
 • eurofarm mavrovo-6
 • eurofarm mavrovo-7
 • eurofarm mavrovo-8
 • eurofarm mavrovo-10
 • eurofarm mavrovo-11
 • eurofarm mavrovo-14
 • eurofarm mavrovo-16
 • eurofarm mavrovo-17
 • eurofarm mavrovo-18
 • eurofarm mavrovo-19
 • eurofarm mavrovo-20
 • eurofarm mavrovo-21
 • eurofarm mavrovo-22
 • eurofarm mavrovo-23
 • eurofarm mavrovo-24
 • eurofarm mavrovo-26
 • eurofarm mavrovo-27
 • eurofarm mavrovo-28
 • eurofarm mavrovo-25

Ракометарите на Еурофарм Пелистер денеска се преселиja во Маврово и таму ќе ги одработуваaт тренинзите до почетокот на турнирот во Струга. Жељко Бабиќ ќе има одлични услови за тренинг така што ќе може да го одработи она што го планира. За Еурофарм Пелистер ова е многу важна сезона бидејќи се влегува далеку поамбициозно од досега и затоа овој дел од тренинзите треба да се одработи максимално сериозно. Првите тренинзи покажуваат дека атмосферата кај ракометарите од тимот од Битола е на високо ниво така што сега останува само да се одработи на највисоко ниво и кога ќе дојдат натпреварите да се покаже најдоброто.