Атмосферата се загрева – ќе се бие битка на теренот, ама и на трибините! (ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО)

 • fanzona tri (1 of 15)
 • fanzona tri (2 of 15)
 • fanzona tri (3 of 15)
 • fanzona tri (4 of 15)
 • fanzona tri (5 of 15)
 • fanzona tri (6 of 15)
 • fanzona tri (7 of 15)
 • fanzona tri (8 of 15)
 • fanzona tri (9 of 15)
 • fanzona tri (10 of 15)
 • fanzona tri (11 of 15)
 • fanzona tri (12 of 15)
 • fanzona tri (13 of 15)
 • fanzona tri (14 of 15)
 • fanzona tri (15 of 15)

Машката ракометна репрезентација на Македонија вечерва го игра последниот натпревар од групната фаза на Европското превнство во Австрија, Норвешка и Шведска. Ривал ќе ни биде домаќинот, а во Виена покрај битката на теренот во „Штадхале Арена“ ќе има битка и на трибините меѓу домашните навивачи и на„Фалангата“. За разликата од дуелот со Чешка, помалку наши навивачи ќе бидат во салата, но и покрај тоа, ќе се потрудат да бидат погласни од многу домаќини.