🎥 Циндриќ: Сами се победивме, Хрватска заслужува многу повеќе

Хрватска загуби од Унгарија со 29-26 и си ги сведе шансите за полуфинале на Европското првенство на теорија. Средниот бек Лука Циндриќ вели дека самите тие со своите грешки и ја поклонија победата на Унгарија, но и дека Хрватска заслужува многу повеќе. Целосната изјава на Циндриќ може да ја погледнете во видео прилогот....