Ја слушнавте ли химната на Мундијалот (ВИДЕО)

Светската ракометна федерација ја промовираше химната на Мундијалот во Египет. Таа е дело на тројца египетски изведувачи - Тамер Хосни, Марван Муса и Хода Ел Шербини, а се вика „Кренете ги рацете“. Погледнете го спотот...