Чупиќ за 24Ракомет ТВ: Работа и системски промени, за да се радуваме на нови титули (ВИДЕО)

На прославата 20 години од европската титула на Кометал Ѓорче Петров беше и столбот на одбраната, Мирјана Чупиќ. Некогашната македонска репрезентативка вели дека со многу работа и системски промени ќе може Македонија да се радува и на нови европски титули. Целосната изјава на Чупиќ погледнете ја во видео прилогот....