Чекаа, дочекаа и заслужено се радуваат (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Шампионско славје на битолчани

Натпреварот во Битола заврши со победа на Еурофарм Пелистер над Тиквеш со 33-26, а по мечот пред полните трибини во спортската сала „Боро Чурлевски“ пелистерци го добија заслужениот пехар. „Чкембари“ чекаа 18 сезони на титула и дочекаа повторно да бидат нивните миленици да бидат шампиони. На крајот сите заедно заслужено се радуваа...