Хичкок режираше во Каиро: Што се случи во последните 30 секунди меѓу Тунис и Бразил? (ВИДЕО)

 

Последните 30 секунди на дуелот меѓу Тунис и Бразил беа максимално возбудливи во кои Бразилцит од загубен натпревар се вратија и дојдоа до бод. Дуелот заврши со резултат 32:32 и беше многу интересно. Имаше големо надигрување, а Тунижаните од брзање останаа речиси обезбедена победа. Како изгледаа последните 30 секунди и што се случуваше на теренот можете да погледнете во видеото.