Топката заврши меѓу решетки, пропадна контрата и сигурен гол (ВИДЕО)

Ракометните натпревари секогаш носат возбудувања и интересни моменти, а еден таков се случи на една средба на Ѓер. Французинката Нзе Минко се најде во интересна ситуација во која не можеше да ја извади топката која се заглави меѓу решетките на трибините, а со тоа пропадна одлична можност за контра и сигурен погодок. Погледнете и уверете се самите како делуваше тој момент.