Спектакуларен пречек со огномет и баклијада за „ледената“ Теа Пијевиќ (ВИДЕО)

По пречекот на аеродром и приемот кај претседателот на Хрватска, репрезентативките заминаа во своите градови, но и таму не можеа да минат незабележано. Прославите за бронзениот медал на ЕП, продолжуваат и во Сплит, Нови Винодолски, Плоче...Жителите на Плоче со спектакуалрен огномет и баклијада ја поздравија „ледената“ Теа Пијевиќ. Погледнете....