Скубе и Дибиров режираа, ја имаат најубавата акција против Мотор (ВИДЕО)

Ракометарите на Вардар успеаја да ги надминат проблемите во клубот и на натпреварот со Мотор Запорожје домирнираа во текот на целиот натпревар. Дуелот изобилуваше со актрактивни акции и погодоци. Во најголемиот дел од нив беа Тимур Дибиров и Сташ Скубе. Во низата атракции последна беше акцијата на двајцата ракометари, Скубе асистира зад грб, Тимур реализира мајсторски. Погледнете во следното видео.