Скубе за 24Ракомет ТВ: По два тешки порази, си докажавме и себе и на публиката дека може да победуваме

Еден од творците на победата на Вардар над Мешков Брест заедно со Кристопанс и Чупиќ, беше средниот бек Сташ Скубе. Словенецот вели „По поразите од Кил и Веспрем бевме должни на себе и на публиката да докажеме дека можеме да играме во Лигата на шампионите.