Реакцијата беше жестока, столчето не издржа: Тренерот ем падна, ем доби жолт картон! (ВИДЕО)

На натпревар во женска конкуренција во германските лиги еден од тренерите бурно реагираше на судиска одлука и од притисокот што го направи врз столчето се скрши делот за потпирање. Корпулентниот тренер се преврте од столчето, а дополнително беше тоа што судијата му покажа жолт картон... Погледнете ја комичната ситуација во следното видео...