Магично, магично – Вардар игра повторно фантастично (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • vardar- flensburg (1 of 2)
 • vardar- flensburg (2 of 2)
 • vardar- flensburg1 (1 of 2)
 • vardar- flensburg1 (2 of 2)
 • vardar- flensburg2 (1 of 6)
 • vardar- flensburg2 (2 of 6)
 • vardar- flensburg2 (3 of 6)
 • vardar- flensburg2 (4 of 6)
 • vardar- flensburg2 (5 of 6)
 • vardar- flensburg2 (6 of 6)
 • vardar- flensburg3 (1 of 7)
 • vardar- flensburg3 (2 of 7)
 • vardar- flensburg3 (3 of 7)
 • vardar- flensburg3 (4 of 7)
 • vardar- flensburg3 (5 of 7)
 • vardar- flensburg3 (6 of 7)
 • vardar- flensburg3 (7 of 7)
 • vardar- flensburg4 (1 of 6)
 • vardar- flensburg4 (2 of 6)
 • vardar- flensburg4 (3 of 6)
 • vardar- flensburg4 (4 of 6)
 • vardar- flensburg4 (5 of 6)
 • vardar- flensburg4 (6 of 6)
 • vardar- flensburg5 (1 of 3)
 • vardar- flensburg5 (2 of 3)
 • vardar- flensburg5 (3 of 3)
 • vardar- flensburg6 (1 of 4)
 • vardar- flensburg6 (2 of 4)
 • vardar- flensburg6 (3 of 4)
 • vardar- flensburg6 (4 of 4)
 • vardar- flensburg7 (1 of 5)
 • vardar- flensburg7 (2 of 5)
 • vardar- flensburg7 (3 of 5)
 • vardar- flensburg7 (4 of 5)
 • vardar- flensburg7 (5 of 5)
 • vardar- flensburg8 (1 of 7)
 • vardar- flensburg8 (2 of 7)
 • vardar- flensburg8 (3 of 7)
 • vardar- flensburg8 (4 of 7)
 • vardar- flensburg8 (5 of 7)
 • vardar- flensburg8 (6 of 7)
 • vardar- flensburg8 (7 of 7)
 • vardar- flensburg9 (1 of 6)
 • vardar- flensburg9 (2 of 6)
 • vardar- flensburg9 (3 of 6)
 • vardar- flensburg9 (4 of 6)
 • vardar- flensburg9 (5 of 6)
 • vardar- flensburg9 (6 of 6)
 • vardar- flensburg10 (1 of 4)
 • vardar- flensburg10 (1 of 5)
 • vardar- flensburg10 (2 of 4)
 • vardar- flensburg10 (2 of 5)
 • vardar- flensburg10 (3 of 4)
 • vardar- flensburg10 (3 of 5)
 • vardar- flensburg10 (4 of 4)
 • vardar- flensburg10 (4 of 5)
 • vardar- flensburg10 (5 of 5)

Вардар дојде до првата победа сезонава во Лигата на шампионите, а после еден месец без натпревари се избори за триумф од 31:26. Победата дојде против составот на Флензбург во натпревар во кој се доминираше од првата до последната минута. Ова беше првиот меч сезонава на домашен терен за тимот на Вардар, а втор во четири кола откако две средби беа одложени од страна на ЕХФ. Денешната претстава беше неверојатна и донесе одличен резултат за „црвено-црните“ кои уште еднаш ги израдуваа своите фанови со одлично прикажаната игра на теренот.