ФОТО ПРИКАЗНА: Скинати дресови, жестоки дуели, а една желба…победа

Што се издржуваат ракометните дресови

Вардар игра магично - навивачите навиваат фантастично. СЦ „Јане Сандански“ наликува на познатиот вулкан, а мечевите во ЛШ нудат од се нешто. Трилер, драма, неизвесност, дуели, радост.... Најубаво е кога се победува. Знаете ли колку издржуваат дресовите на ракометарите? После овие дуели веројатно уште неккој меч и треба да се сменат. Како беше на мечот Вардар - Алборг погледнете ги фото-моментите на нашиот колега Огнен Теофиловски