понеделник, јануари 24, 2022

Ракометниот крем на Македонија на едно место, во чест на Кирил Лазаров (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Промоција на автобиографијата на Кирил Лазаров – „Секогаш на победа“

Капитенот и селектор на Македонија, Кирил Лазаров денеска ја промовираше својата втора книга, а станува збор за автобиографијата „Секогаш на победа“. На промоцијата имаше голем број на ракометари. Присутни беа сите репрезентативци, а беа и голем дел од ракометарите кои играат во Вардар, но и во другите тимови. Покрај нив пруситни беа и голем број на ракометни работници меѓу кои имаше и легенди на овој спорт не само на македонско туку и на светско ниво.

Капитенот и селектор на Македонија, Кирил Лазаров денеска ја промовираше својата втора книга, а станува збор за автобиографијата „Секогаш на победа“. На промоцијата имаше голем број на ракометари. Присутни беа сите репрезентативци, а беа и голем дел од ракометарите кои играат во Вардар, но и во другите тимови. Покрај нив пруситни беа и голем број на ракометни работници меѓу кои имаше и легенди на овој спорт не само на македонско туку и на светско ниво.