Прекин на дербито: Чкембари влегоа во сала, Комити влетаа на терен – ракометарите се повлекоа! (ВИДЕО)

Тоа што беше видено на дербито минатиот пат, се случи и сега. Битолските навивачи Чкембари влегоа во сала, започнаа да фрлаат факели на теренот, а на таа провокација одговорија домашните навивачи Комити, кои влетаа на терен и почнаа да фрлаат кон гостинските навивачи со шишиња вода. Пиротехнички средства се палеа и во холот на салата, па работите излегоа од контрола и ракометарите се повлекоа од теренот....Прекинот се случи во 16 минута од натпреварот. Поглднете....