АТРАКЦИЈА НА МАЈСТОРОТ – Дибиров погоди од мртов агол! (ВИДЕО)

Ракометарите на Вардар во овие моменти играат против Кил, а еден од погодоцте кои треба да се одбележат од првиот дел е оној на Тимур Дибиров. Рускиот интернационалец како што само тој знае и умее, погоди од мртов агол во мрежата на „зебрите“. Нту еден од најдобрите голмани во светот, Никлас Ландин, немаше решение за шутот на Дибиров....