Лазаров за 24Ракомет ТВ: Има позитивни вибрации дека се прави нешто ново и добро (ВИДЕО)

а

После преспиена ноќ, селекторот на Македонија, Кирил Лазаров можеше далеку помирно и со смирени емоции да коментира за направеното против Словенија. дефинитивно се жали за пропуштеното бидејќи можеше многу повеќе, но во исто време се подготвува веќе и за следните натпревари. Лазаров вели и дека повеќе се изморил на клупата како селектор отколку што тоа се случува кога е на терен