Како ќе изгледаат Дибиров, Лазаров, Манасков, Карачиќ…кога ќе бидат стари? (ВИДЕО)

Постојат голем број апликации кои корисниците на смарт уреди ги користат за забава. Една таква апликација која лицата ги трансформира како ќе изгледаат во нивната старост беше употребена со слики од најдобрите светски ракометари. На „Јутјуб“ се појави интересно видео во кое можете да видите како ќе изгледаат во својата старост Тимур Дибиров, Кирил Лазаров, Дејан Манасков, Игор Карачиќ, Лука Циндриќ, Сташ Скубе и уште многу други. Кај некои е голема разликата, а кај некои минимална...Погледнете.