Како ракометар жонглира со тоалетна хартија? (ВИДЕО)

Спортот е парализиран во целиот свет поради коронавирусот, а спортистите ги почитуваат препораките на властите и седат дома. Тие на социјалните мрежи секојдневно објавуваат видеа со индивидуални тренинзи и интересни видеа што прават додека се во карантин. Македонскиот ракометар Дарко Димитриевски што игра во шпанскиот Синфин Сантандер, покажа фудбалски вештини во жонглирање со тоалетна хартија...