Жути, Џомба и Фитиљ со поддршка за Јоновски и Лазаров (ВИДЕО)

Тимот на Ратинген, каде што тренер е Ацо Јоновски, а играч Филип Лазаров, игра бараж натпревар за пласман во Третата Бундес лига. Иако првично требаше да има три екипи, сепак се откажа Рајннхаузен, па Ратинген ќе решава „еден на еден“ против Тусем Есен 2, за место во ранг погоре. Тој дуел се игра денеска, па ќе биде јасно дали Ратинген ќе обезбеди промоција во Третата Бундес лига. Поддршка за Јоновски и Лазаров, стигна од македонските репрезентативци Филип Кузмановски, Филип Миркуловски и Гоце Георгиевски....