Женскиот ракомет повторно во мода: Дружба со медиумите како загревање за македонската евро-авантура (ФОТОГАЛЕРИЈА)

04.11.2022 MEDIA CALL Група C, Македонија

По десет години пауза Македонија се враќа на европската сцена и во женски ракомет. Македонија како домаќин на контитенталниот собир ќе игра во групата Ц од Европското првенство 2022. Додека се прават завршните подготовки во салата „Борис Трајковски“, ден пред почетокот на натпреварите во Скопје традиционално беше резервиран за дружба со новинарите...