Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Вардар Неготино – Куманово (ЛИНК)

Од неготинци и кумановци се очекуваше многу повеќе, но не успеаја да ги оправдаат очекувањата бидејќи се далеку од позициите кои носат во повисок ранг. Денешниот дуел е за надигрување и доказ на тоа во каква форма се наоѓаат така што може да се очекува интересен натпревар. Овој дуел е предвиден да почне во 19:30 часот.