Гледајте ВО ЖИВО: Јуниор КВ – Текстилец, Партизан Гевгелија – Јехона (ЛИНКОВИ)

Од 13:00 часот во Кисела Вода кај Јуниор гостува штипски Текстилец, додека еден час подоцна во Гевгелија кај Партизан гостува Јехона. Овие две прволигашки пресметки може да ги гледате на линковите во продолжение....