Гледајте ВО ЖИВО: Стружанка – Куманово, Шампион – Гевгелија, Деспина – Чаир (ЛИНКОВИ)

Од 17:30 часот се играат два натпревари од Женската лига. Кај Стружанка гостува тимот на Куманово, додека во Скопје кај Шампион ќе гостува Гевгелија. Од 19:30 часот во Прилеп кај Деспина оди составот на Чаир. Сите три натпревари може да ги гледате на линковите во продолжение....