Гледајте ВО ЖИВО Радовиш – Пролет, Ѓорче Петров – Астибо, Вардар – Прилеп (ЛИНКОВИ)

Денеска продолжуваат возбудувањата во Супер и во Женската лига. Од 19:00 часот во Радовиш, домашниот тим ќе се соочи со Пролет, додека во истиот термин, Ѓорче Петров ќе игра против Астибо. Од 19:::30 часот, шампионот Вардар за ривал ќе го има составот на Прилеп. Сите натпревари може да ги следите на линковите во продолжение....