Гледајте ВО ЖИВО: Младост Богданци – Борец, Астраион – Алкалоид (ЛИНКОВИ)

Од 15:00 часот во Богданци стартува натпреварот меѓу Младост и Борец Велес, додека еден час подоцна во Струмица, фаворитот Алкалоид ќе му гостува на Астраион. Двата меча може да ги гледате на линковите во продолжение...