Гледајте ВО ЖИВО: Драчево – Преспа, Чаир – Шампион (ЛИНКОВИ)

Во Женската лига од 15:00 часот се игра натпреварот меѓу Чаир и Шампион, додека од 14:00 часот, во Првата лига, тимот на Драчево како голем фаворит ќе ја пречека Преспа. Двата меча може да ги следите на линковите во продолжение....