Гледајте ВО ЖИВО: Астраион – Кичево, Борец – Партизан Гевгелија (ЛИНКОВИ)

Денеска продолжуваат натпреварите од Првата лига. Од 13:00 часот во Струмица, Астраион го пречекува Кичево, додека во Велес од 16:00 часот, тимот на Борец ќе се соочи со Партизан Гевгелија. Двата меча може да ги гледате на линковите во продолжение....