ВЛОГ 7: Туризам место ракомет, трансфер од Дебрецин во Будимпешта (ВИДЕО)

Првиот ден по завршувањето на групната фаза од Европското првенство беше последен за 24Ракомет во Дебрецин. Место ракометни натпревари, изјави, статии, денот беше исполнет со прошетки низ градот што изминатите шест дена беше домаќин на машката репрезентација и „Фалангата“...Најголемиот Универзитет во Унгарија, Големата црква среде плоштад, статуата на симболот - птицата „Феникс“, Наѓердеи Кулалта на вода....