Велкова за 24Ракомет ТВ: Тој ден не бевме свесни што направивме, но секогаш со радост се сеќаваме

Милева Велкова долги години беше дел од Кометал Ѓорче Петров и од македонската репрезентација, од онаа генерација која му ги донесе најголемите успеси на женскиот ракомет. Таа сега има поинаква улога во Ѓорче Петров, дел е од стручниот штаб, работи и со младинските категории, и се надева дека тимот ќе продолжи да се движи во вистинската насока. Целата изјава погледнете ја во видео прилогот....