Бојков за 24Ракомет ТВ: Сите што доаѓаа во Кометал ЃП, сакаа да останат во Скопје…(ВИДЕО)

Еден од најзаслужните за тоа што Кометал Ѓорче Петров стигна до европскиот врв е Иван Бојков. Некогашниот претседател на клубот беше присутен на прославата по повод 20 години од титулата во Лигата на шампионите и со задоволство се присети на убавите времиња. Целосната изјава погледнете ја во видео прилогот....