Don’t cry for me Arg… Macedonia (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Don’t cry for me Ar… Macedonia

Згасна последната надеж за Македонија на светскиот шампионат. Црвено-жолтите на разочарување на македонската Фаланга со пораз се простија од Аргентина и висока гол разлика од 35-26. Горчината на поразот се прелеја на трибините, а лицата на македонските навивачи говорат сами за себе.