ALL-STAR TEAM 2023 – Страхиња Симиќ: Наградата е круна на целата сезона и заслуга на тимот (ВИДЕО)

Единствениот специјализиран спортски портал за ракомет во Македонија, www.24rakomet.mk по петтипат го избра All-Star тимот на сезоната. Најдобрите во изборот добија статуетка во форма на ѕвезда, а за најдобар среден бек беше избран Страхиња Симиќ, играчот на Тиквеш. По четири сезони во Кавадарци, реши д аостане уште најмалку три и наградата вели дека е круна на неговата игра, но и заслуга на целиот тим.