ALL-STAR TEAM 2023 – Самоил Ристевски: Целиме кон Европа и в година ќе бидеме уште подобри (ВИДЕО)

Единствениот специјализиран спортски портал за ракомет во Македонија, www.24rakomet.mk по петти пат го избра All-Star тимот на сезоната. Најдобрите во изборот добија статуетка во форма на ѕвезда, а за најдобар млад играч беше избран Самоил Ристевски играчот на Еурофарм Пелистер.