ALL-STAR TEAM 2023 – Владимир Бојаниќ: Чест ми е што во силна конкуренција јас сум најдобар (ВИДЕО)

Единствениот специјализиран спортски портал за ракомет во Македонија, www.24rakomet.mk по петти пат го избра All-Star тимот на сезоната. Најдобрите во изборот добија статуетка во форма на ѕвезда, а за најдобар пивотмен беше избран Владимир Бојаниќ играчот на Охрид Се надевам дека во Македонија ќе ја завршам и кариерата, и со Охрид ќе избориме место во европските купови.