ALL-STAR TEAM 2023 – Александар Јовиќ: Ова е плод на тимската работа (ВИДЕО)

Единствениот специјализиран спортски портал за ракомет во Македонија, www.24rakomet.mk по петти пат го избра All-Star тимот на сезоната. Најдобрите во изборот добија статуетка во форма на ѕвезда, а за најдобар тренер беше избран Александар Јовиќ играчот на Еурофарм Пелистер. Верував дека можеме да постигнеме успех. Не се двоумев за понудата, и за кратко време максимално ја искористивме.