понеделник, септември 27, 2021

Ѓорче Петров ги собра кометалки, селекторите, директорите…сите на едно место (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Познати лица на турнирот „Ѓорче Петров 2021„

Со желба да прерасне во традиција, првиот женски ракометен турнир „Ѓорче Петров 2021„ на едно место собра многу познати лица, поранешни играчи, селектори, сегашни и поранешни, репрезентативки... Актуелниот селектор на женската репрезентација Љубомир Савевски ги следи мечевите заедно со спортскиот директор Левче Китевски, потоа поранешниот селектор Симе Симовски, репрезентативки, Индира Кастратовиќ, Гордана Нацева, Маја Папуџиева, Мими Чупиќ, Анжела Платон... градоначалникот Александар Наумовски...  

Со желба да прерасне во традиција, првиот женски ракометен турнир „Ѓорче Петров 2021„ на едно место собра многу познати лица, поранешни играчи, селектори, сегашни и поранешни, репрезентативки...Актуелниот селектор на женската репрезентација Љубомир Савевски ги следи мечевите заедно со спортскиот директор Левче Китевски, потоа поранешниот селектор Симе Симовски, репрезентативки, Индира Кастратовиќ, Гордана Нацева, Маја Папуџиева, Мими Чупиќ, Анжела Платон...градоначалникот Александар Наумовски...