Фалангата на готовс, Црна Гора мора да падне (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Македонија го игра клучниот натпревар на ЕП2022 со пораз од Црна Гора си заминува по првиот круг, со победа надеж за пат кон Будимпешта ќе им биде Данска. Македонските навивачи и денес се во Дебрецин и ќе ја бодрат својата репрезнетација без разлика на кончениот резултат. Позитивна атмосфера и убави вибрации ...