понеделник, јануари 20, 2020

„Рибари“ го запалија Охрид (ВИДЕО)

Спектакуларна баклијада на Рибари по повод 30-от роденден!!!

Публикувахте от ohridnews.com в Неделя, 10 ноември 2019 г.

Со спектатакуларна баклијада од бродот Александрија, на градскиот кеј, мостот на желбите, Св. Јован Канео и Самоиловата тврдина, навивачката група „Рибари“ од Охрид ја заокружија големата прослава по повод 30-от роденден. „Рибарите“ кои се заштитен знак на Охрид на маестрален начин го одбележаа јубилејот,  а ракометниот клуб им го честита роденденот, со победата од 29-28 над Пролет. Погледнете како „Рибари“ го запалија Охрид... Фото/Видео: Ohridnews.com