Го знаете ли одговорот на прашањето за екс вардарецот? Игор Карачиќ во „Кој сака да биде милионер“ (ВИДЕО)

Во последното издание на популарното квиз шоу „Кој сака да биде милионер“, што се емитува на националната ТВ во Хрватска и кое го води Тарик Филиповиќ, имаше прашање за поранешниот вардарец Игор Карачиќ и за неговиот брат Иван. За што се работи и дали натпреварувачот одговори точно, погледнете во видео прилогот....