НАЈ НАЈ НАЈ… Интервју со Роберто Парондо: Не е важно дали сум јас тренер, за секој Македонец е важно Вардар да постои

Парондо пред заминувањето за Келн зборуваше за својата кариера и за Вардар. Зборуваше и за неговите почетоци на пријателството со Раул, за тоа како стигна да стане селектор на Египет, за рецептот со кој Вардар може да дојде до трофејот во Келн…