Македонските навивачи во „Штадхале“ во еден глас: НИКОЛА, НИКОЛА…(ВИДЕО)

Репрезентатиниот голман Никола Митревски имаше фантастично издание со кое овозможи победа на Македонија против Украина. Тоа го забележаа навивачите и сите кои беа во арената , па македонските фанови во Штадхале го наградија репрезентативниот голман со гормогласно скандирање на неговот име.