Како се радувавме против Словенците во Загреб и Белград… (ВИДЕО)

Македонија и Словенија досега имаат одиграно 13 натпревари, а нашата репрезентација има само две победи и тоа на Европските првнества. Во Србија, во 2012 година, Македонија славеше во битката за петтото место над Словенија со 28-27, додека во Хрватска, во 2018 година, нашите репрезентативци триумфираа со 25-24. Погледнете ги најинтересните моменти од двата меча....