За Граџан нема невозможни ситуации – атрактивен гол во мрежата на ГОГ Гудме (ВИДЕО)

Ракометарите на Еурофарм Пелистер играат одлично против данскиот ГОГ Гудме, иако на теренот не се едни од најдобрите стрелци, Мандалиниќ и Кушан. Еден од погодоците што се вредни за одбележување е оној на босанскиот интернационалец Елмир Граџан, кој од загубена позиција, иако беше скоро паднат на теренот, даде гол во мрежата на гостите. Погледнете....