Гледајте ВО ЖИВО: Деспина – Куманово, Вардар – Ѓорче Петров, Овче Поле СУ – Чаир (ЛИНКОВИ)

Oд 16:00 часот се игра финалниот натпревар од групата Г во Купот на Македонија меѓу Деспина и Куманово, по кој ќе биде познат вториот патник на Ф4. Третиот ќе се реши на мечот во Ѓорче Петров, каде домашниот тим игра со Вардар од 19:00 часот, додека во истиот термин во Свети Николе кај Овче Поле ќе гостува составот на Спартак.