Велковски: Митревски знаеше дека ќе брани, беше подготвен за Украинците (ВИДЕО)

Еден од ракометарите кои вчера не добија шанса за игра против Украина, а добро ги познава дел од играчите на противникот бидејќи игра со нив во ист клуб имаше интересни коментари на денешниот брифинг. Тој смета дека Митревски бил одлично подготвен за сите играчи на противникот и дека тоа дало резултат на теренот.