Бојаниќ за 24Ракомет ТВ: Во Охрид сум како дома – не би имал против тука да ја завршам кариерата! (ВИДЕО)

Еден од најдобрите поединци во тимот на Охрид минатата сезона беше кружниот напаѓач Владимир Бојаниќ, кој беше дел од идеалниот тим на сезоната во изборот на 24Ракомет. Србинот истакна дека е како дома во Охрид и не би имал ништо против ако во овој клуб ја заврши богатата кариера, која ја градеше во Германија, Турција, Србија, Словенија...Целосната изјава на Бојаниќ погледнете ја во видео прилогот...