Блаж Јанц жртва на скриена камера – во лифт му се појави лик од хорор филм! (ВИДЕО)

Словенечкиот репрезентативец и десно крило на Келце, Блаж Јанц беше жртва на скриена камера. Во режија на Ања Аниќ, сопруга на ракометарот Игор Аниќ, Словенецот Јанц се најде во непријатна ситуација. Скриената камера беше организирана во лифт, а на Јанц му се појави ликот од хорор филмот „Scary Movie“. Реакцијата на Јанц погледнете ја во видео прилогот...