Атракција на шампионките – цепелин во режија на Кипријановска и Нолевска (ВИДЕО)

Тимот на Куманово со триумф кај Шампион ја стартуваше одбраната на титулата во Женската лига, а еден од погодоците кој заслужува внимание е оној постигнат со цепелин во режија на десниот бек Јована Кипријановска и десното крило Наташа Нолевска. Погледнете...